We hebben iets te vieren: 10 jaar Werken voor Werk

We hebben dit jaar iets te vieren:
Werken voor Werk bestaat 10 jaar!

Logo 2de lustrum

In 2011 is de stichting Werken voor Werk opgericht door een aantal werkzoekende 45-plussers. Zij merkten al gauw dat de oudere werkzoekenden een bijzondere positie innemen op de arbeids- en sollicitatiemarkt.

Het juiste instrument:

Netwerken was en is voor deze groep hét instrument om te gebruiken bij de zoektocht naar nieuw passend werk. Binnen Werken voor Werk is het gelukt om daar vorm aan te geven. En daar zijn we trots op.

Dit jaar weer echt bij elkaar?

Het afgelopen jaar en ook dit jaar zit het coronavirus ons enigszins in de weg bij het organiseren van activiteiten. We vertrouwen erop dat we in de loop van het jaar elkaar weer live kunnen zien en spreken in het buurtcentrum Filmwijk in Almere. En natuurlijk komt die verjaardagstaart dan ook op tafel.

Voorlopig digitaal overleg:

Ons wekelijkse Netwerkoverleg gaat gewoon door, al is het voorlopig via Zoom. Ook dan is het de plek waar je elkaar kunt ontmoeten, je verhaal kwijt kan en waar je elkaar kunt stimuleren en helpen door je ervaringen en tips te delen.

Blijf ons volgen op onze website, LinkedIn, FaceBook en Twitter en kom gewoon een keer langs op ons netwerkoverleg op maandagochtend.