Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Wat is Werken Voor Werk?

Werken voor Werk is een netwerkorganisatie van werkzoekenden voor werkzoekenden. De leden zijn allen werkzoekend. Werken voor Werk richt zich op werkzoekenden van 45 jaar en ouder met een mbo+ werk- en denkniveau.

Wij willen elkaar inspireren, uitdagen en stimuleren om elkaar te helpen en te versterken. Dit met als doel om betaald werk te vinden. Door je actief op te stellen en je netwerk te vergroten, werk je aan je eigen zichtbaarheid op de arbeidsmarkt. Zet je je in voor Werken voor Werk, dan help je niet alleen jezelf, maar ook anderen om betaald werk te vinden. En anderen helpen jou!

Elke maandagmorgen is er Netwerkoverleg (in buurthuis Filmwijk Zuid) alwaar werkzoekenden uit heel Almere hun ervaringen uitwisselen bij een kopje koffie of thee. Zie de agenda voor meer informatie.

Filmwijkcentrum Almere

Je kunt gratis deelnemen aan de activiteiten van Werken voor Werk. Zo vergroot je je kennis en vaardigheden. Maar zet je je actief in, bijvoorbeeld door zelf een workshop te geven, andere werkzoekenden te begeleiden of een rol in de organisatie te vervullen, dan werk je nog meer aan je zichtbaarheid. Bovendien levert je periode ‘in between jobs’ dan geen gat in je cv op (vrijwilligerswerk is tenslotte ook werk). En daarmee wordt je kans op betaald werk alleen maar groter.