Wat is Werken voor Werk? Laten we kennismaken….

Filmwijkcentrum Almere

De Stichting Werken voor Werk is een netwerkorganisatie van en voor werkzoekenden van 45 jaar en ouder met een mbo+ werk- en denkniveau.

Door elkaar te inspireren, uit te dagen en te stimuleren willen wij elkaar een sterkere positie geven op de arbeidsmarkt.  Door je actief op te stellen en je netwerk te vergroten help je niet alleen jezelf maar ook anderen om  betaald werk te vinden.  

Iedere maandagochtend is er Netwerkoverleg in het Centrum Filmwijk Zuid. Tijdens dit overleg wisselen we ervaringen uit en kun je ook je eigen verhaal kwijt. 
Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we de Netwerkborrel. Deze is vooral bedoeld om nader kennis met elkaar te maken in een informele setting. 

Klik op AGENDA voor meer informatie.

In verband met de regelgeving rond Covid-19-virus/corona wordt het netwerkoverleg voorlopig digitaal georganiseerd. Zie homepage voor meer informatie.
De Netwerkborrel  op de laatste woensdagavond van de maand wordt tot nader bericht afgelast..

Ook organiseren we met enige regelmaat workshops die je verder kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan. Met de workshophouders zijn we nu in overleg om te bezien of een digitale vorm van workshops ook mogelijk is. 
Je kunt ook zelf een workshop geven, andere werkzoekenden begeleiden of een rol in de organisatie van Werken voor Werk vervullen. Je werkt dan nog meer aan je zichtbaarheid en vul je de periode ‘tussen 2 banen’ op met vrijwilligers werk. Ook dit vergroot je kans op betaald werk.