Netwerkoverleg

We nodigen je uit om op maandagochtend aanwezig te zijn bij ons wekelijkse netwerkoverleg. Tijdens dit overleg werk je samen met andere werkzoekenden aan je netwerk, met het doel vacatures te ontdekken voordat ze gepubliceerd worden. Ook wisselen onze leden tijdens deze bijeenkomst ervaringen uit: wat werkt bij het solliciteren en waar heb je hulp bij nodig?

Regelmatig is er ook de mogelijkheid om tips te krijgen om je cv verder te verbeteren en/of op een vacature toe te schrijven.

We verwachten dat je tenminste twee actuele vacatures meeneemt die voor een ander interessant zouden kunnen zijn. We denken creatief na over werkmogelijkheden voor elkaar. Ook stelt UWV wekelijks haar nieuwste vacatures beschikbaar voor werkzoekende WW’ers van Werken voor Werk. Vermeld je bij aanmelding voor het netwerkoverleg wat voor vacature je zoekt, dan zoekt UWV gericht met je mee (je naam geven we daarbij uiteraard niet door aan UWV; je gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld!).

Regelmatig nodigen we een spreker uit het bedrijfsleven uit om tijdens het netwerkoverleg een inhoudelijke presentatie te geven. Ook voor werkzoekenden die geen WW uitkering (meer) hebben, is het netwerkoverleg daarom zeker de moeite waard.

Aansluitend aan het netwerkoverleg is er de mogelijkheid om verder te netwerken onder het genot van een kop koffie of thee.

“Fijn om elke maandag mijn werk(zoek)week op te starten met het netwerkoverleg!”

 

Vacatureoverleg

  • Elke maandagochtend, van 9.30 uur tot 11.00 uur
  • Locatie: Filmwijkcentrum
  • Graag bij inschrijving vóór donderdag vermelden welke vacatures je zoekt, zodat UWV waar mogelijk gericht vacatures kan aanbieden

  • 30 november 2020
    10:00 - 11:00

Wegens de stijgende coronabesmettingen en de aangescherpte regels van 30 september 2020 heeft het Kernteam van Werken voor Werk besloten om het wekelijkse Netwerkoverleg op de maandagochtend weer via Zoom te laten plaatsvinden. We vinden het natuurlijk jammer, want niets is fijner dan elkaar gewoon in het ‘echt’ te zien en te spreken. Toch willen (meer…)