Gratis tests!!

sponsorlogo123test

Veel werkloze 45-plussers vinden het niet vanzelfsprekend om hun carrière in dezelfde branche te vervolgen als waarin ze de laatste jaren hebben gewerkt. Soms voelen mensen zich gedwongen om hun loopbaan een andere richting te geven, bijvoorbeeld als gevolg van automatisering. Sommige werkzoekenden rolden vanuit de schoolbanken in een bedrijf of bedrijfstak, en willen nu iets heel anders gaan doen.

Dat betekent niet dat deze 45+’ers dan meteen weten wat ze dan wel willen. Of wel weten wat ze willen, maar twijfelen of ze daarvoor geschikt zijn. In samenwerking met 123test.nl bieden wij drie tests aan, waarmee mensen zichzelf kunnen herontdekken.

  1. Test 1 is een IQ test. Hiermee kun je snel en anoniem je IQ testen. Klik hier voor de IQ-test
  2. Test 2 is een beroepskeuzetest. Hiermee kun je bepalen welk beroep het beste bij jou past. Klik hier voor de beroepskeuzetest.
  3. Test 3 is een persoonlijkheidstest. Hiermee kom je meer te weten over je eigen persoonlijkheid. klik hier voor de persoonlijkheidstest.

logo-uwv

Tot slot biedt het UWV een Beroepenvinder aan. Je geeft je belangrijkste competenties op (stap 1), en de voor jou interessante vakgebieden (stap 2).  In stap 3 vind je vervolgens een aantal daadwerkelijke, concrete vacatures, waar je onmiddellijk op kunt reageren. Uiteraard kun je ook de ene competentie vervangen door een andere om zo het aanbod aan te passen.