Wat is Werken voor Werk? Laten we kennismaken.

Locatie Netwerkoverleg Filmwijkcentrum Almere
Laten we kennismaken
Filmwijkcentrum, Walt Disneyplantsoen, Almere

 

Wij stellen ons graag aan je voor.

De Stichting Werken voor Werk is een netwerkorganisatie van en voor werkzoekenden van 45 jaar en ouder met een mbo+ werk- en denkniveau.

Door elkaar te inspireren, uit te dagen en te stimuleren willen wij elkaar een sterkere positie geven op de arbeidsmarkt.  Stel je je actief op, dan groeit je netwerk en help je niet alleen jezelf, maar ook anderen om betaald werk te vinden. 

Kom netwerken

Het kenmerk van een netwerkorganisatie is dat we elkaar helpen. Kom daarom naar ons wekelijkse Netwerkoverleg.  

Je bent welkom op maandagochtend in het Filmwijkcentrum op het Walt Disneyplantsoen in Almere. Tijdens dit overleg wisselen we ervaringen uit, delen we vacatures en luisteren we ook naar elkaars verhalen. 
Iedere laatste woensdag van de maand organiseren we de Netwerkborrel. Deze is vooral bedoeld om persoonlijk nader kennis met elkaar te maken. Ook hiermee vergroot je, in een informele setting je netwerk. En daarmee is de kans groot dat de ander ook met je meedenkt in het vinden van jouw nieuwe baan.

Klik op AGENDA voor meer informatie.

We hopen je snel te mogen ontmoeten.

In verband met de regelgeving rond Covid-19-virus/corona wordt het netwerkoverleg voorlopig digitaal georganiseerd, We doen dat via Zoom. Zie de homepage voor meer informatie.
De Netwerkborrel op de laatste woensdagavond van de maand is tot nader bericht afgelast.

En…. we organiseren meer

Naast het genoemde Netwerkoverleg, organiseren we met enige regelmaat workshops, lezingen, netwerkborrels en inspiratie-evenementen.  Het resultaat van deelname is, dat je je kennis en vaardigheden vergroot die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan.
Wil je zelf een workshop geven,  andere werkzoekenden begeleiden of een rol in de organisatie vervullen? Je ideeën zijn meer dan welkom. Je werkt dan nog meer aan je zichtbaarheid en je vult de periode tussen twee banen op met deze vrijwillige activiteiten. Een goede aanvulling op je cv. 

Met de workshophouders zijn we in overleg om te bezien of een digitale vorm van workshops ook mogelijk is. 

Deelname aan de activiteiten van Werken voor Werk zijn gratis.