AFGELAST: Ontdek de 5 pilaren van de succesvolle professional

Graag hadden we deze interessante workshop op 9 juni gepresenteerd, maar het minimum aantal deelnemers (10) is deze keer niet gehaald. Daarom moeten wij helaas de bijeenkomst voor deze dag annuleren.

Hou wel deze website in de gaten, want we zullen op een ander moment weer een uitnodiging versturen.

Na een lange tijd zonder workshops en bijeenkomsten kondigt Werken voor Werk met veel plezier een workshop aan van en door Rudy Veraar (RuveSteps) voor werkzoekende en werkende professionals.
We nodigen je van harte uit om op 9 juni 2022 deze workshop bij te wonen.

Herken je jezelf in onderstaande en ben je op zoek naar het juiste gereedschap waarmee je jezelf als professional onderscheidend en waardevol in de markt kan zetten, dan is deze workshop echt iets voor jou.

Professionals zijn vaak lang en druk bezig om hun leven en carrière in goede banen te leiden. Er is steeds meer nodig om jezelf als professional staande te houden, je ambities waar te maken en ook je privéleven te laten floreren. Een baan verkrijgen, behouden en promotie maken is niet niks en blijft een continu proces.

Ontdek daarom de 5 pilaren van succesvolle professionals!

Deelname is gratis en er wordt een lunch geserveerd.

Is je interesse gewekt? Klik dan op deze link voor meer informatie over de workshop of meldt je direct aan via de agenda van onze website.

Plaats van handeling: Filmwijkcentrum, Walt Disneyplantsoen 76, Almere
Inloop:                 09.30 uur
Aanvang:            10.00 uur
Afsluiting;           16.30/17.00 uur.

Bij het inschrijven voor deze gratis workshop is het niet nodig een account aan te maken.