Mensen die gezamenlijk aan het werk zijn

Netwerkoverleg

Kom op maandagochtend langs op ons wekelijkse netwerkoverleg.
Tijdens dit overleg werk je samen met andere werkzoekenden aan het vergroten van je netwerk. Het doel daarvan is dat je eerder toegang krijgt tot vacatures. Dus vaak vóór ze gepubliceerd worden.  Op deze bijeenkomsten wisselen we ervaringen uit: wat hebben we meegemaakt bij een sollicitatie, wat werkte wel en wat niet? Welke hulp is belangrijk bij solliciteren? Iedere week bedenken we een onderwerp waar we in het volgende Netwerkoverleg specifiek aandacht aan besteden.

Zo krijg je regelmatig je tips om je cv verder te verbeteren of hoe je je cv toe kan schrijven naar een specifieke vacature.

We denken dus ook creatief na over werkmogelijkheden voor de ander. We attenderen elkaar daarom op vacatures die we tegenkomen die niet direct voor onszelf geschikt zijn. Daarnaast ontvangen wij via het UWV het laatste vacatureoverzicht. Dat biedt ons de mogelijkheid als eersten te reageren op deze vacatures. Laat dus op het overleg weten naar welke functies/vacatures je op zoek bent. Dan kunnen we onze ogen en oren openhouden voor elkaar. Maar ook kunnen we het UWV vragen gericht voor ons te zoeken (persoonlijke data worden niet doorgegeven aan het UWV).

Met enige regelmaat nodigen wij een spreker uit het bedrijfsleven uit om tijdens het netwerkoverleg een inhoudelijke presentatie te geven. Ook voor werkzoekenden die geen WW-uitkering (meer) hebben, is het netwerkoverleg daarom zeker de moeite waard.

Aansluitend aan het netwerkoverleg is er de mogelijkheid om verder te netwerken onder het genot van een kop koffie of thee. (consumpties zijn voor eigen rekening).

“Fijn om elke maandag mijn werk-zoek-week op te starten met het Netwerkoverleg van Werken voor Werk.

Netwerkoverleg

  • Iedere maandagochtend van 09:30 tot 11:00 uur
  • Locatie: Filmwijkcentrum, Walt Disneyplantsoen, Almere
  • Schrijf je in via de AGENDA op deze website (inschrijven is i.v.m. coronaregelgeving verplicht).