Netwerkborrel

Om te onderstrepen dat netwerken niet alleen nuttig, maar ook leuk is om te doen, organiseert Werken voor Werk maandelijks op de laatste woensdagavond van de maand een Netwerkborrel. 

Uit de praktijk blijkt dat netwerken op dit moment de beste manier is om aan betaald werk te komen. Zeker voor werkzoekenden met veel werkervaring vergroot netwerken je kansen enorm. Het wekelijkse Netwerkoverleg is de basis van waaruit Werken voor Werk je kan helpen in het vinden van werk. Onderdeel van dit overleg is het voor elkaar ontdekken en meenemen van mogelijke geschikte vacatures. 

Doel van de Netwerkborrel is vooral gezelligheid, maar het biedt tevens de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen. En dat is niet alleen leuk, deze kennis geeft ook nog eens meer houvast om te bepalen of die ene vacature die je voorbij zag komen wel of niet voor iemand geschikt is. Dus leuk en zinvol.

Als (aspirant/oud) deelnemer van Werken voor Werk ben je van harte welkom op onze Netwerkborrel. Neem gerust iemand mee waarvan jij denkt dat die mogelijk ook geïnteresseerd is in de mogelijkheden die Werken voor Werk kan bieden. 

En, wees slim, deel jouw zoekvraag tijdens onze maandelijkse Netwerkborrel met de andere aanwezigen. Vaak zijn op deze avond ook oud-deelnemers aanwezig die inmiddels weer aan het werk zijn. Het zou dus zomaar kunnen dat je gesprekspartner in zijn of haar netwerk iemand kent die jouw droomvacature heeft gezien. Of je treft iemand die jou heel direct aan die nieuwe baan kan helpen. 

Voor de Netwerkborrel ben je van harte welkom op iedere laatste woensdag van de maand. Vanaf 19:30 uur staat de deur van Filmwijkcentrum Zuid open. 

Deelname is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening.

Meld je aan via de agenda op deze website.