presentatie door een man aan een groep

LinkedIn-training

In deze tijd is LinkedIn een grote speler op het gebied van het aanbieden en vinden van werk. Veel bedrijven plaatsen daar hun vacatures. Recruiters zoeken en vinden hier passende potentiële kandidaten. Potentiële werkgevers bezoeken jouw profiel om te zien wat niet alleen jijzelf, maar ook anderen over je schrijven. Een training helpt jou om te vinden en om gevonden te worden.

Ben je op zoek naar werk dan is een goed opgebouwd LinkedIn-profiel een goede voorwaarde om snel iets nieuws te vinden. Werken voor Werk biedt hiervoor een LinkedIn-training aan.

Aan de slag met LinkedIn

Ben je werkzoekend en heb je nog geen LinkedIn-profiel? Of heb je wel een profiel, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je ermee moet en/of kunt? Werken voor Werk helpt je tijdens deze training hoe je een goed basisprofiel kunt maken. Neem je laptop (of tablet) met wifi-aansluiting mee en vergeet je curriculum vitae niet.

LinkedIn vervolgtraining

Oké, je hebt een goed gevuld LinkedIn-profiel. Maar hoe nu verder? Tijdens deze training gaan we in op de wijze waarop je LinkedIn voor je kunt laten werken. Het opbouwen van je netwerk en op welke wijze je gebruik kunt maken van groepen komen aan bod. Ook gaan we in hoe je ervoor kunt zorgen zichtbaar te zijn en blijven. En natuurlijk op welke manier je vacatures kunt vinden en hoe je daarop kunt reageren. Tijdens deze training trachten we deze vragen te beantwoorden. Heb je zelf vragen, neem ze mee. De groep is klein, zodat op ieders vragen kan worden ingegaan.

Houd onze agenda in de gaten!

Beide trainingen bieden we normaal gesproken met enige regelmaat aan. Gezien de coronamaatregelen is dit nu niet mogelijk. We zijn aan het onderzoeken of we een digitale training kunnen opzetten. Houd in ieder geval onze agenda in de gaten!