Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Fijne Kerstdagen en een gelukkig 2018

De hobbyruimte van het Filmwijkcentrum was woensdag 20 december 2017 speciaal voor de gelegenheid opgeruimd en met alle Kerstversiering die we meegenomen hadden was de ruimte binnen no time in Kerstsfeer omgetoverd. Dat het gezellig was, onze Kerstlunch, dat hoef ik nauwelijks te vermelden. Dat de soep en broodjes van Soepenz. weer heerlijk waren spreekt ook voor zich. We vragen Monique tenslotte niet zomaar elk jaar weer… (Dank ook, Hedy, voor de spontaan meegebrachte zelfgemaakte lemper!)

Dank aan alle vrijwilligers die ook dit jaar weer hebben meegeholpen aan het succes van Werken voor Werk. Sommige deden dat door te helpen om stoelen en tafels klaar te zetten voor een evenement, anderen, zoals Mark, deden dat door bijvoorbeeld wekelijks te werken aan verbeteringen op onze website. Veel van onze leden vonden werk, en dat gaf veel reden tot vreugde en optimisme, maar leverde toch ook wat spannende momenten. Want wat moet je, als van de 10 actieve vrijwilligers er ineens maar 2, nee 1, over zijn. En er ineens geen voorzitter meer is voor het netwerkoverleg!

Gelukkig hebben weer meerdere werkzoekenden zich aangemeld om verder te bouwen aan Werken voor Werk (en tegelijkertijd aan hun eigen netwerk): Welkom Ariaan, Arno, Joke, José, Patricia en Philippe. En bedankt voor jullie inzet, ook namens alle andere werkzoekende leden van Werken voor Werk.

Ik wens hen, en ook jullie, allen een succesvol 2018!

Maartje