Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Mindset Change

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 14 september 2017
    09:30 - 12:00

Agnes Hoogendoorn geeft stof tot nadenken hoe je kunt omgaan met het hebben van (g)een baan.

Ken je de uitdrukking: “Waar je je op focust, krijg je meer van”?

Dit gebeurt vaak onbewust, je gedachten hebben de vrije loop. Meestal laten we onze gedachten maar gaan en focussen op dat wat naar boven komt, het lijkt alsof we er geen controle over hebben. We vergeten vaak dat we een keuze hebben om met die gedachte wel of niet mee te gaan.

Ik geloof dat je leven een reflectie is van de gedachten die je constant hebt. Hoe zou het zijn wanneer jouw gedachten jou juist gaan helpen bij het vinden van een baan?

Hoe zit dat met het vinden van werk?

Je bekijkt allerlei vacatures, solliciteert en doet er alles aan om ander werk te vinden. Je doet er echt je best voor. Onbewust kunnen er echter allerlei gedachten zijn die dit saboteren, zoals: “Ik ben eigenlijk te oud voor deze functie” of “Ik solliciteer hier wel op, maar zal toch wel niet uitgenodigd worden voor een gesprek”. Zonder dat je het doorhebt, focus je je dan op waarom je nog geen werk hebt.

Hoe kan je dit veranderen?

Dit kan je veranderen door het stellen van de juiste vraag. Stel je een verkeerde vraag, dan blijf je in het ‘moeras’ steken. Stel je de juiste vraag, dan zullen er keuzes op je pad komen die je nooit eerder hebt opgemerkt.

Het gaat om de magie van de vraag. Niet zomaar een vraag, maar een vraag die ontworpen is om iets miraculeus in jou te ontwaken, zodat er meer gemak komt bij het vinden van een baan.

Tijdens deze workshop leer je op een eenvoudige, makkelijke, natuurlijke en speelse manier hoe je de juiste vragen kunt stellen.

Je kunt dit gebruiken bij het vinden van een baan, maar ook in allerlei andere aspecten in jouw leven.

Aanmeldingen:

  •  Ronald Bijl
  •  José Coolen
  •  Arno Frings
  •  Karin Koning
  •  Ada Pengel
  •  Judith Van der Hallen
  •  Debby van Dongen

locatie  

Adres
Stadhuisplein 101, Almere, Flevoland, Netherlands