Informatiemarkt Werken voor Werk

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/04/2023
09:30 - 12:30

Locatie
Buurtcentrum Filmwijk

Categorieën


Misschien herkent u dit: het is helaas voor de iets oudere werkzoekende nog steeds lastig om, zelfs op een krappe arbeidsmarkt, een passende functie te vinden.
Kom dus naar deze informatiemarkt.
Wij hebben organisaties bereid gevonden samen met u deel te nemen aan de zoektocht naar een nieuwe betaalde baan.
Het is ons doel om met deze informatiemarkt alle deelnemers op een ontspannen en vrijblijvende manier (weer) met elkaar in contact te brengen en zo de deur richting oplossingen te openen.
Als netwerkorganisatie beogen we ook oude en nieuwe relaties met elkaar kennis te laten maken en te verbinden.

Deelnemende en uitgenodigde organisaties zijn: VMCA, Het Leerwerkloket, UWV, Randstad*, Baangericht*,  Arie Vleugel (juridisch advies arbeidsrecht), DB Pictures (profielfoto’s voor uw cv en social media), Rudy Veraar (Ruvesteps), De Participatiefabriek, VBA*
*i.a.v. definitieve bevestiging.  We zitten midden in de organisatie van dit evenement en nog niet alle toezeggingen zijn definitief. Daarom nog dit formele voorbehoud.

Plaats van handeling is het Filmwijkcentrum op het Walt Disneyplantsoen 76 in Almere.
We starten om 09.30 uur en eindigen rond de klok van 12.30 uur. Ook zal er een korte motivatiespeech/mini workshop worden gegeven voor alle aanwezigen door Rudy Veraar van Ruvesteps. En natuurlijk is er eenvoudige maar smakelijke catering.

U kunt op deze informatiemarkt ook mooie foto’s laten maken door DB Pictures. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld uw LinkedIn-profiel, uw cv of andere social media. Hieraan zijn wel kosten verbonden maar de prijs is laag. U ontvangt 5 digitale foto’s voor € 15,00. Deze ‘fotoshoot’ duurt 10 minuten. DB Pictures noemt dit het 5-10-15-concept. Omdat er geen pinautomaat is, kan dit alleen tegen contante betaling.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.