Contactpersoon/Coördinator

Gillmar Tjie-A-Njiem, Coördinator Werken voor Werk.

Coördinator Contactpersoon

Als contactpersoon/coördinator (sinds januari 2020) ben ik de spin in het web die ervoor zorgt dat, zowel intern als extern, de juiste mensen met elkaar in contact komen.

Ik ben werkzaam als IT Consultant bij OpMaat IT. Ik ondersteun o.a. zorginstellingen bij het maken van de juiste IT-keuzes voor hun cliënten. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor cliënten (of hun begeleiders van de zorginstellingen) voor al hun vragen en wensen met betrekking tot IT-hardware en -software.
Naast mijn werkzaamheden voor OpMaat IT, werk ik ook parttime voor de KPN als medewerker KPN TechDesk; een consumenten- en MKB- premiumdienst waar klanten met hun IT-vragen terecht kunnen.

Mijn ervaring met Werken voor Werk
Tijdens een bijeenkomst in Almere ben ik in contact gekomen met één van de leden van de Stichting Werken voor Werk. Ik heb de wekelijkse netwerkoverleggen bezocht en raakte overtuigd van de toegevoegde waarde die de stichting heeft voor hun specifieke doelgroep: de werkzoekende 45-plusser. De Stichting organiseert niet alleen workshops, maar de leden bieden ook een luisterend oor voor elkaars verhalen, ervaringen en belevenissen. Dit heeft mij geïnspireerd om mij in te zetten als coördinator voor de stichting.

Contact

Wil je meer weten over Werken voor Werk neem dan contact met ons op. Doe dit bij voorkeur via het contactformulier op onze website.

linkedinlogo

Klik hier om meer te lezen over Gillmar.

telefoon: 06 – 24 52 19 91