Coaches en Trainers

RUDY VERAAR – RUVESTEPS

Trainer-Coach

Ik, Rudy Veraar, bestudeer de mindset van de mens en de invloed van (creatieve) gedachten op ons gedrag en onze gevoelens. Het fascineert mij waarom de één wel en de ander niet succesvol is. Als NLP-trainer, Marketing & Communicatie-trainer/docent, Business-coach en Spreker, ondersteun ik mensen die een stap vooruit willen zetten.

Jezelf onderscheidend positioneren en profileren.

Om jezelf op een onderscheidende manier te positioneren en te profileren, heb je een pakkend verhaal en andere handvatten nodig. Hiermee kun jij je, zowel online als offline, op een geheel eigen manier presenteren en in contact komen met werkgevers.

Veel professionals ontvangen niet de erkenning, waardering en beloning die ze verdienen. Wellicht treft jou dit ook en wil je hier nu verandering in aanbrengen. Ik help je graag om deze verandering in gang te zetten en leer je in te spelen op de behoeften van een organisatie die in jouw ogen een geschikte vacature heeft.

Begeleiding met persoonlijke aandacht.

Mijn ondersteuning varieert van individuele coaching tot groepstrainingen met persoonlijke aandacht. Zo geef ik bijvoorbeeld voor Werken voor Werk de training ‘Benut jouw toegevoegde waarde’.

Ik ontmoet je graag in één van mijn trainingen of op een andere manier.