Coaches en Trainers

RUDY VERAAR – RUVESTEPS

Trainer-Coach

Ik, Rudy Veraar, bestudeer de mindset van de mens en de invloed van (creatieve) gedachten op ons gedrag en onze gevoelens. Het fascineert mij waarom de één wel en de ander niet succesvol is. Als NLP-trainer, Marketing & Communicatie-trainer/docent, Business-coach en Spreker, ondersteun ik mensen die een stap vooruit willen zetten.

Jezelf onderscheidend positioneren en profileren.

Om jezelf op een onderscheidende manier te positioneren en te profileren, heb je een pakkend verhaal en andere handvatten nodig. Hiermee kun jij je, zowel online als offline, op een geheel eigen manier presenteren en in contact komen met werkgevers.

Veel professionals ontvangen niet de erkenning, waardering en beloning die ze verdienen. Wellicht treft jou dit ook en wil je hier nu verandering in aanbrengen. Ik help je graag om deze verandering in gang te zetten en leer je in te spelen op de behoeften van een organisatie die in jouw ogen een geschikte vacature heeft.

Begeleiding met persoonlijke aandacht.

Mijn ondersteuning varieert van individuele coaching tot groepstrainingen met persoonlijke aandacht. Zo geef ik bijvoorbeeld voor Werken voor Werk de training ‘Benut jouw toegevoegde waarde’.

Ik ontmoet je graag in één van mijn trainingen of op een andere manier.

WILLEM HELLEBREKERS – LOOPBAAN-STRESS- EN BURN OUT COACH

Mijn naam is Willem Hellebrekers. Ik ben een betrokken en praktische loopbaan-, stress en burn-out coach.

Met welke vragen kan je bij me terecht?

  • Hoe ga ik mijn werk weer leuker vinden?
  • Is het werk dat ik nu doe ook echt wat bij me past?
  • Hoe kan ik me meer ontplooien?
  • Waar ligt mijn passie?
  • Hoe pak ik met zelfvertrouwen de draad weer op na ziekte?
  • Hoe blijf ik gefocust en gemotiveerd na mijn ontslag?
  • Ik pieker veel, hoe kan ik daarmee stoppen?
  • Hoe kan ik me meer ontspannen?
  • Wat is mijn doel in het leven?
  • Waar wil ik zijn over 5 jaar?

Effectieve combinatie van coachingsmethodieken en ontspanningstechnieken

Van huis uit ben ik jazzsaxofonist. Door mijn perfectionisme werd ik jarenlang geplaagd door podiumangst. Dit heeft me op het pad gezet van meditatie en training. In 2010 kwam ik in aanraking met de Alexander Techniek. Een ontspanningstechniek voor podiumkunstenaars. Dit was zo effectief dat ik al na één les besloot om leraar te worden. Ook zag ik snel in dat deze techniek voor heel veel meer mensen dan alleen muzikanten behulpzaam zou kunnen zijn.

Inmiddels combineer ik de Alexander Techniek met diverse coachingsmethodieken en andere ontspanningstechnieken. Met deze aanpak kan ik je op maat gesneden coaching aanbieden en wordt de effectiviteit daarvan vergroot. Mijn missie is om deze kennis door te geven aan anderen, zodat ook zij kunnen ervaren hoe het is om meer ontspannen en met richting door het leven te gaan.

Ik kijk er naar uit om je te helpen je weer ontspannen, geïnspireerd en creatief te voelen, in verbinding met anderen.

Op mijn website kun je meer informatie vinden over mijn praktijk en mijn manier van werken. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of het daar genoemde telefoonnummer.